Spafaciliteter på Borupgaard
- midt i Nordsjællands smukke natur og tæt ved Helsingør

Med et lækkert spaunivers på Comwell Borupgaard og Danmarks første Brechelbath® tilbyder hotellet endnu flere unikke oplevelser for spagæster i Nordsjælland – både til dig som kommer her privat og i forretningsøjemed.

Borupgaard får Danmarks første Brechelbath

Som de første i Danmark kan Comwell Borupgaard i Snekkersten tilbyde Brechelbath som en del af deres spabehandlinger. Brechelbath er en mere end 200 år gammel behandlingsform og stammer fra Bayern. Det særlige urtedampbad med gran, hør eller pinjetræsspåner er mentalt stimulerende og øger koncentrationen.
 
Det landlige urtedampbad fra Alpeområdet er en mere end 200 år gammel behandlingsform, hvis navn (Brecheln) er et bayersk ord, der betyder at bryde og stammer fra brud af hør eller hamp. Her blev hørstænger tørret ved tør varme og dampet i de såkaldte Brechel-hytter. Under tørrings- og dampsessionerne hændte det, at der blev tilsat urter, hvilket skabte en vidunderlig duft og et dejligt indeklima.
 
Mentalt stimulerende – sommer og vinter
Brechelbath er et urtedampbad med mild, fugtig varme og langsomt stigende temperatur. Det træbelagte rum stemmer overens med de oprindelige Brechel-hytter. Brechel-ovnen i midten er centrum for badet, hvor dens kobberkrone er fyldt med aromatiske grankviste og grene. Hvert damskud frigiver mere af den vidunderlige duft. I saunaen er alt computerstyret, så dampen, når den dækker loftet, vil blive ført ned langs sidevæggene via kobberloftet og ned langs ryggen.
De friske grankviste på gulvet giver dig en blid zoneterapi. Temperaturen i saunaen har en behagelig luftfugtighed mellem 40-65 grader. Fugtigheden kan indstilles efter dine behov. Derfor er saunaen ideel til dig, der ikke klarer temperaturen i en standardsauna.
 
Om vinteren dækkes gulvet i saunaen med gran og om sommeren af pinjetræsspåner. Begge dele er beroligende men også mentalt stimulerende, det øger koncentrationen, fremmer afslappende søvn og forbedrer fysisk og mental modstandsdygtighed. Men det er også den milde, afrundede, varme duft af fyrretræet, der gør det så attraktivt.


brechelbath

 

 

 

Spaparken – unikt i Danmark

For at fuldende dit ophold…prøv vores fantastiske Spapark med Natursauna, med panoramaudsigt udover søen og parken, det kolde gys og stort udendørs boblebad. 

Spaterassen - udsigt over Nordsjællands smukke natur

På spaterassen finder du mulighed for afslappelse efter en lang dag med koncentration og fokus.

Spabehandling Borupgaard Nordsjælland

Vi tilbyder Saunagus i Natursaunaen, Afterwork Spa oplevelser med 15-20 minutters massager eller Silent Spa for fuldstændig ro og afslapning. Erfarne spaterapeauter guider dig igennem vores mange aktiviteter de tager hånd om dig, og viser vejen til et liv med øget sundhed, energi og mental ro.

I kombination med disse oplevelser eller alene har du mulighed for at få serveret en grillet frokost eller Spa tapas i restauranten alt afstemt efter årstidens friske råvarer eller nyde en kaffe med friskbagte kager til.

SPA står for ”Salus Per Aqua” og betyder helse gennem vand

Nyd vores AquaSpa hvor vi har tænkt fantastiske og ultimative oplevelser, der styrker krop og sjæl.

Prøv vores Salt Sauna. Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde denne type sauna. De helsegivende salt ioner bliver via varmen frigivet og afstresser kroppen og huden og immunforsvaret bliver styrket både indvortes og udvortes. Som bonus fungerer denne sauna også som ”anti-age terapi med sin effektive virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød og er med sit smukke design og saltvæg en ”must have” oplevelse.

Nyd nuet og vær til stede - vi glæder os til at byde dig velkommen!