spafaciliteter, udendørs hottubs

Spafaciliteter på Borupgaard
- midt i Nordsjællands smukke natur og tæt ved Helsingør

Med indvielsen af det helt nye Spaunivers på Comwell Borupgaard tilbyder hotellet nu endnu flere unikke oplevelser for spagæster i Nordsjælland – både til dig som kommer her privat og i forretningsøjemed.

Spaparken – unikt i Danmark!

For at fuldende dit ophold…prøv vores fantastiske Spapark med Natursauna, med panoramaudsigt udover søen og parken, det kolde gys og stort udendørs boblebad. 

Spaterassen - udsigt over Nordsjællands smukke natur

På spaterassen finder du mulighed for afslappelse efter en lang dag med koncentration og fokus.

Spabehandling Borupgaard Nordsjælland

Vi tilbyder Saunagus i Natursaunaen, Afterwork Spa oplevelser med 15-20 minutters massager eller Silent Spa for fuldstændig ro og afslapning. Erfarne spaterapeauter guider dig igennem vores mange aktiviteter de tager hånd om dig, og viser vejen til et liv med øget sundhed, energi og mental ro.

I kombination med disse oplevelser eller alene har du mulighed for at få serveret en grillet frokost eller Spa tapas i restauranten alt afstemt efter årstidens friske råvarer eller nyde en kaffe med friskbagte kager til.

SPA står for ”Salus Per Aqua” og betyder helse gennem vand

Nyd vores AquaSpa hvor vi har tænkt fantastiske og ultimative oplevelser, der styrker krop og sjæl.

Prøv vores Salt Sauna. Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde denne type sauna. De helsegivende salt ioner bliver via varmen frigivet og afstresser kroppen og huden og immunforsvaret bliver styrket både indvortes og udvortes. Som bonus fungerer denne sauna også som ”anti-age terapi med sin effektive virkning på huden, der bliver blød og får en smuk glød og er med sit smukke design og saltvæg en ”must have” oplevelse.

Nyd nuet og vær til stede - vi glæder os til at byde dig velkommen!