Pausemenuer & tilvalg

Giv jer selv en velfortjent pause i løbet af mødedagen eller lidt ekstra forkælelse om aftenen. 

Vælg mellem et udvalg af sæsonbestemte "madpauser" - for eksempel en lækker hjemmebagt vaffel med is eller et forfriskende grøntsagsshot. 

Det er muligt at bestille en række en tilvalg som kan bestilles året rundt - prøv for eksempel en vin- eller ølsmagning eller en lækker gourmet menu.

 

JANUAR, FEBRUAR OG MARTS

Konference forplejning

Den lækre lune, kr. 75,-
Pandekager med hjemmelavet marmelade og varm kakao


Dagens velkomst: Pousse Rapiere, kr. 65,-
Mousserende fransk vin med Armagnac likør fra Monluc

Energipause, kr. 49,-
Grønne snacks med avokado dip og skåret frugt
Energishots


- Vælg mellem tre forskellige, kr. 35,-
”Det glade shot”
Mango, chili og appelsin
- stabiliserer blodsukkeret og virker afslappende
”Klar på ny”
Tranebær og ingefær
- holder maven og immunforsvaret i form
”Op på tæerne”
Mandel og havtorn
- energigivende med masser af C og E vitamin

 

APRIL, MAJ OG JUNI

Konference forplejning


Hjemmelavet isvaffel
- Serveret under lindetræet, kr. 35,-
Isvaffel med 3 kugler, flødeskum, guf og syltetøj

Dagens velkomst: Elder Cremant, kr. 65,-
Kold frisk pelende Cremant de Bourgogne med
hyldeblomst


Sommer rabarberpause, kr. 75,-
Lun rabarbersuppe, parfaitis og rabarbermuffin

Energipause, kr. 49,-
Grønne snacks med avokado dip og skåret frugt

Energishots
- Vælg mellem tre forskellige, kr. 35,-
”Skipper Skræk”
Spinat mojito – med masser af A og K vitamin
”Så god som ny”
Rødbede, ananas og lime
– giver masser af energi og velvære
”Den spændstige”
Æble og ingefær – for maven og energiniveauet

 

JULI, AUGUST OG SEPTEMBER

Konference forplejning
 


Hjemmelavet isvaffel
- Serveret under lindetræet, kr. 35,-
Isvaffel med 3 kugler, flødeskum, guf og syltetøj

Dagens velkomst: Fragole Spumante, kr. 65,-
Iskold Spumante med jordbær og orangelikør

 

Hyldest til danske sommerbær, kr. 85,-
Smoothie, chokoladefontæne, bær og lakridsnødder

Energipause, kr. 49,-
Grønne snacks med avokado dip og skåret frugt

Energishots
- Vælg mellem tre forskellige, kr. 35,-
”Skipper Skræk”
Spinat mojito – med masser af A og K vitamin
”Så god som ny”
Rødbede, ananas og lime
– giver masser af energi og velvære
”Den spændstige”
Æble og ingefær – for maven og energiniveauet

 

OKTOBER, NOVEMBER OG DECEMBER

Konference forplejning

Hyldeblomstpause september/oktober, kr. 85,-

Lun hyldebærtoddy med æbletern og pandekager med
orangecreme

Dagens velkomst: Tia Marias glade tårer, kr. 65,-

Klassisk Cava med Jamaica likør Tia Maria
Julepause á la Comwell Borupgaard
november/december, kr. 85,-

Hvid julegløgg* (med eller uden alkohol), æbleskiver med
marmelade og flormelis, brændte nødder og Pigeonæbler.
*Inklusiv opskrift til at tage med hjem

Energipause, kr. 49,-
Grønne snacks med avokado dip og skåret frugt

Energishots
- Vælg mellem tre forskellige, kr. 35,-
”Det glade shot”
Mango, chili og appelsin
- stabiliserer blodsukkeret og virker afslappende
”Klar på ny”
Tranebær og ingefær - holder maven og immunforsvaret
i form
”Op på tæerne”
Mandel og havtorn - energigivende med masser af C og E
vitamin

OPGRADERINGER OG EKSTRA VALGMULIGHEDER (gælder hele året)

”SMAGEN AF BORUPGAARD” GOURMETMENU
Forkæl deltagerne med en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.

Opgradering fra 3 retters konferencemenu til
3 retters gourmetmenu , + Kr. 135,-
Opgradering til 4 retter + Kr. 195,-

Opgradering af hovedretten i konferencemenuen
til en lækker mør Rib-eye 275 g, + Kr. 125,-

ØLSMAGNING, KR. 95,-
Herslev Himlen: Ølsmagning med 3 slags specialøl inklusiv
ølpølser, grissini, trøffeldip, herregårdsost, oliven og pesto.

VINSMAGNING, KR. 175,-
- vælg mellem tre forskellige. Pris pr. person fra
Opstartsgebyr fra kr. 1.500,-
”Den sur/søde”
Lær om menu- og vinsammensætning, 30 min
”Kvalitet/kvantitet”
Bliv en bedre vinkender ved at smage på druens nuancer, 1 time
”Gæt en drue”
Smag på forskellige druer - og gæt, 1 time

”GET TOGETHER” HYGGE MED BOBLER, FRA KR. 55,-
Nyd sammen et glas Cava/Cremet de Bourgogne/Champagne