type-image

Samlet pris fra 1698 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
16 nov
2018
Ændre dato
Afrejse
17 nov
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Total Afslapning

Skal du slappe af, altså virkelig slappe af? Så skal du prøve ét af vores spaophold. Når du sætter dig godt til rette i spaen på Comwell Borupgaard, så ved du, hvad vi mener. Har du lyst til at forkæle dig selv endnu mere med én af vores mange behandlinger, så står vores uddannede terapeuter klar til at rådgive og forkæle dig. 

Book et ophold med spa, 2-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter. Det er dét, vi kalder ’Total afslapning’.  

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland ca. 50 min fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder I ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

AquaSpaen har åbent helt til kl. 22.00, så nyd en tidlig middag og slap af i boblerne bagefter under aftenhimlen. I spaafdelingen kan du forkæle dig selv med en afslappende spabehandling. Spabehandlinger skal forudbestilles på tlf.: +45 4838 0333. Bemærk at der ikke er adgang for børn under 16 år i Aqua Spa og til Spa behandling.

I Restaurant Linden på Comwell Borupgaard laver vi gourmetmad sammensat af årstidens bedste råvarer. Vi har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt fra bunden med en særlig passion for økologi og bæredygtighed. Vi prioriterer danske, økologiske råvarer i sæson, da vi tror på at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Alt sammen kan nydes i en af vores hyggelige restauranter eller på den store udendørs terrasse.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden 15. juni - 12. august 2018.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

 

Tilbuddet indeholder

  • Fri adgang til AquaSpa og fitnessrum
  • Lån af badekåbe og badetøfler
  • Dagens 2-retters middag eller buffet
  • Overnatning
  • Stor, lækker morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere