type-image

Samlet pris fra 1338 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
18 jan
2019
Ændre dato
Afrejse
19 jan
2019
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Ingen Opvask

Gå ”all in” og book et ophold på Comwell Borupgaard, hvor du hverken skal tænke på madlavning, opvask eller at rede sengen. Sæt dig til bords og få serveret en lækker 2-retters middag eller buffet. Fald i søvn i en god seng og vågn op til vores lækre morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter. Du booker, og vi sørger for resten.

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland ca. 50 min fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

I Restaurant Linden på Comwell Borupgaard laver vi gourmetmad sammensat af årstidens bedste råvarer. Vi har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt fra bunden med en særlig passion for økologi og bæredygtighed. Vi prioriterer danske, økologiske råvarer i sæson, da vi tror på at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Alt sammen kan nydes i en af vores hyggelige restauranter eller på den store udendørs terrasse.

På Comwell Borupgaard finder du nogle af landets mest luksuriøse spafaciliteter. Som noget helt nyt kan du prøve vores Granbad, som er et urtedampbad med mild, fugtig varme og langsomt stigende temperatur. Spa er ikke inkluderet i prisen. Du kan tilkøbe adgang til spaen, når du booker et ophold eller på hotellet ved ankomst. Bemærk at der ikke er adgang for børn under 16 år i Aqua Spa og til Spa behandling.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af ankomst- og afrejsedato.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

 

Tilbuddet indeholder

  • Dagens 2-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel HolteLæs mere
 
Comwell Hotel Hvide Hus AalborgLæs mere
 
Comwell Hotel KoldingLæs mere
 
Comwell Hotel KongebrogaardenLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Comwell Hotel Køge StrandLæs mere
 
Comwell Hotel MiddelfartLæs mere
 
Comwell Hotel Rebild BakkerLæs mere
 
Comwell Hotel RoskildeLæs mere
 
Comwell Hotel SorøLæs mere
 
Comwell Hotel SønderborgLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere