hotel comwell Borupgaard i Snekkersten

Værd at vide

Gode råd til dit ophold: 

Bestil evt. spabehandlinger forud, da der ofte bliver udsolgt på dagen. Bestil bordreservation forud med mindre middag er inkl. i opholdet. Weekender kan være udsolgt på dagen.

Husk træningstøj og badetøj til brug af AquaSpa og fitness.

Spis tidligt og benyt AquaSpa frem til 22.00. Der er kun få gæster i spa om aftenen. Søn- og hverdage er spaopholdene som regel billigere end fredage og lørdage. 

Bemærk, der er gebyr med betaling med kreditkort 0,75-3,75%. Dankort er gratis. 

Hvornår kan vi ankomme fra 

Værelset er garanteret klar fra kl. 14.00 og check ud senest kl. 10.00 i hverdage og kl. 11.00 om søndagen. 

Tidlig check ind eller sen check ud 

Ønsker I at checke ind fra kl. 12.00, koster det kr. 100,- per person og skal reserveres forud. Sen check ud kan aftales mod kr. 100,- per person. 

Adgang til AquaSpa og børn i AquaSpa 

Adgang til AquaSpa og børn i AquaSpa 

Spa og fitnesscenter har åbent fra kl. 07.00–22.00. Børn under 16 år ikke tilladt i AquaSpa på alle dage. 

AquaSpa er mest travlt i perioden lørdag kl. 14.00-18.00. Entre kr. 299,- pr. person for hele opholdet. Bemærk, at entre er inkl. i spaophold, hvor det er nævnt i beskrivelsen, ellers ikke. 

Vi anbefaler at klæde om på værelset. Badekåber, badehåndklæder og slippers ligger på værelset, hvis man er på spaophold. Det er tilladt at benytte badekåber på hele hotellet - undtagen i restauranten. Bemærk, at badekåber ikke er inkl. i forbindelse med konference.

Hvad er AquaSpa 

Vi tilbyder 12 forskellige spafaciliteter til brug under jeres ophold. Læs mere her. Mad- og drikkevarer må ikke nydes i AquaSpa området.

Spabehandlinger 

Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massage til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud, og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Behandlinger kan ikke bookes online. Minimumsalder 16 år. Spashoppen er lukket tirsdag 

Rygning 

Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt, at ryge ved askebægrene ved hoveddøren. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på op til kr. 1000,-. 

Restaurant 

Morgenmad serveres fra kl. 07.00 - 10.00 (søndag kl. 08.00-11.00). Hvis middag er inkluderet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18.00 og 21.00 efter først til mølle. Børn halv pris eller børnemenu. 

Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers. Ønskes mere bespisning, kan vi anbefale lobbybar/cafeen frem til kl. 21.30, hvor det er i øvrigt også er tilladt at spise i badekåbe. 

Lobby baren 

Her kan du købe drinks, kaffe samt lette måltider i løbet af dagen frem til kl. 21.30. 

Room service 

Vi tilbyder roomservice mellem kl. 07.15–21:30/ søndagen kl. 08.15–21.30 

Room servicetillæg kr. 50,-. 

Morgenmadsbuffet 

Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-lørdag kl. 07.00-10.00 og søndag kl. 08.00-11.00. Morgenmad på værelset kan bestilles senest om morgenen kl. 03.00 mod et tillæg på kr. 50,-. Vi serverer mellem kl. 07.15 og 10.00. / søndage 08:15 – 11.00.

Hvad er der på værelset 

Føntørrer, trådløst internet (kun trådløst), pay TV og alm. TV kanaler, varmtvandskoger med kaffe/te til fri afbenyttelse. Ønske om udskiftning af badekåbe under opholdet koster kr. 95,- stk. 

Allergi dyner og puder 

Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet. 

Hunde på værelset

Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 150,- pr. dag og kun i standard/hundeværelser. Hund på værelset skal oplyses. 

Opredning på værelset

Der kan maksimalt være 1 opredning pr. værelse.
Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng op til 3 år kr. 125,-.
Meddel altid ønske om opredning før ankomst. Bemærk, at ved 3 personer på værelset, skal den ene sove på en opredningsseng. 

Parkering og gratis opladning af elbiler 

Parkering er gratis og foregår på parkeringsområdet. Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag - henvend i receptionen. 

Aktiviteter 

Få information om gåruter/løberuter fra hotellet på 3 km og 10 Km. .Lej cyklerne til en kort tur i området 75,- pr dag 

Internet 

Vi tilbyder gratis TDC Hotspot til alle gæster. Login og kode er "comwell". Alternativt, er der en computer med internetforbindelse til fri afbenyttelse i konference gangen  

Shopping

Nærmeste shopping er i Helsingør cirka 4 km. 

Offentlig transport 

Nærmeste station er Snekkersten station (200 m gåafstand) 

Taxi

Taxa Nord tel. 4848 4848 

Kreditkort 

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk, der er et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort. Dankort er gebyrfrit. 

Annullering af ophold 

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 18.00 dagen før ankomst. Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før, herefter opkræves 100% af opholdets pris. Ophold over 9 personer skal annulleres 30 dage før. 

Jeg har et gavekort fra Comwell, hvordan bestiller jeg et ophold 

Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke "papirgavekort" fra andre Comwell hoteller. 

Hvordan optjener jeg point med Comwell Club 

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold med overnatning. Tilmeld dig i dag (øverst i menuen). Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende. 

Andre spørgsmål 

Kontakt hotellet på tel. +48 38 03 33

Vi holder jul og nytår lukket.

Fra formiddag den 20/12 og er klar til at byde velkommen igen den 3/1-2018 efter 15:00.