Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Selskabslokaler i Nordsjælland

Hos Comwell Borupgaard centralt beliggende i Helsingør har vi selskabslokaler til alt fra den lille fest til den helt store fest.  Selskabslokalerne på den gamle herregård i Nordsjælland, ligger i naturskønne omgivelser blot et stenkast fra fjorden. 

Selskabslokaler Nordsjælland

Gastronomisk oplevelse

Når du afholder din fest i vores selskabslokaler i Nordsjælland kan vi garantere en gastronomisk oplevelse, som vil huskes af dine gæster i lang tid. Vores kokke på stedet er nævnt i ”den danske spiseguide” hvilket betyder at vi kan vores fag når det drejer sig om at levere en oplevelse til dine smagsløg. Vi hjælper gerne med at sammensætte en menu efter dine ønsker og behov for en uforglemmelig aften. Når du vælger at afholde festen for dit selskab på Comwell Borupgaard i Nordsjælland, kan du slappe af for vi garantere at du er i trygge hænder.

Overnatning efter en selskabelig aften

Det er muligt for dig/jer og gæsterne at overnatte på Comwell Borupgaard i det naturskønne Nordsjælland. Efter overnatningen giver vi jer muligheden for at spise morgenmad sammen i restauranten, hvor der vil være en overdådig morgenbuffet. Dette er en rigtig god mulighed for dig/jer, således I kan få talt festen igennem og derefter få sagt ordenligt farvel til jeres gæster.

Festdesignere

På Comwell Borupgaard har vi FestDesignere, som gerne hjælper dig/jer med at planlægge jeres selskab fra start til slut. På Comwell Borupgaard i Nordsjælland har vi mange års erfaring i at afholde fester for både store og små selskaber, derfor garantere vi at du er i trygge hænder hos os.

Ses vi i Helsingør?

Du/I er meget velkomne til at besøge hotellerne, og se nærmere på vores selskabslokaler inden I beslutter jer for hvor I vil afholde jeres fest.
Ønsker du at vide mere, så udfyld kontaktformularen ovenover eller kontakt os på telefon på: 48 38 03 36


Vi glæder os til at se dig/jer på Comwell Borupgaard i Nordsjælland