Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Festlokaler i Nordsjælland


Festlokalerne på Comwell Borupgaard i Helsingør ligger i flotte naturskønne omgivelser. Idet festlokalerne ligger i flotte omgivelse i naturen, samt kort afstand til fjorden er der oplagte muligheder for at få taget billeder af jer/dig som vært eller deltagerne til festen.

Fleksibilitet

Festlokaler Helsingør


På Comwell Borupgaard, har vi festlokaler som kan huse fra 20 personer og op til 330 personer. Vi har FestDesignere på hotellet, som gerne hjælper dig med at arrangere din fest. Vi er meget fleksible, så vær derfor ikke nervøs for at spørge ind til mulighederne samt hvis du har specielle ønsker til din fest. 
Vi tager gerne hånd om festen, således du undgår alt planlægningstressen, og kan slappe af og glæde dig til din fest. 

Gastronomisk oplevelse


På Comwell Borupgaard i Nordsjælland, går vi meget op i at vores gode råvarer kan smages og fornemmes. Derfor laver vi så vidt muligt, alt selv. Det kan være f.eks. brød, saucer, isdesserter og meget mere. Har du specielle ønsker til middagen til din fest, prøver vi så vidt muligt at få dine ønsker realiseret i henhold til sæsons råvarer.

Festlokaler Nordsjælland

Besøg os – inden du beslutter dig for om din fest skal holdes ved os


Du/I er meget velkomne til at komme forbi og se vores lyse festlokaler i naturskønne omgivelser med en smuk udsigt. Vi anbefaler dog, at du laver en aftale med os inden, således vi har god til at vise dig rundt på hotellet samt svare på eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Du kan forespørge via linket øverst på siden eller kontakte restauranten telefon: 48 38 03 36