Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Hold fest i Nordsjælland

Skal du holde fest, tilbyder Comwell Borupgaard de perfekte rammer.

Der er mulighed for at bringe vores smukke park i spil. Hold fest med grill, eller andre udendørs aktiviteter sammen med dine gæster. Der er uanede muligheder både indendørs og udendørs.

Vi kan være behjælpelige med arrangementer fra 20 til 330 personer.

Vi sætter en ære i at opfylde jeres ønsker. Det er vigtigt for os at imødekomme jeres forventninger til fulde. Vi er yderst fleksible, så vær ikke nervøse for at spørge ind til muligheder og specielle ønsker. 

Lad os tage hånd om festen – så du kan slappe af.

Menukort

  • Se brunchmenukortet for 2018 her
  • Se selskabskortet for 2018 her
  • Se selskabskort for konfirmation i 2018 her
  • View our special events brochure here
 

Selskabs- og fest brochure

 

Konfirmationsfest brochure

 

Besøg os inden du beslutter dig

Vi byder på en gratis overnatning, hvis du bestiller en rundvisning og en ”selskabs-prøvetur”. Gælder ankomst søndag - fredag. Kan ikke gøres på lørdage.

Besøget kan f.eks. starte med, at vi mødes kl. 14.00 til et uformelt møde og en rundvisning. Herefter vil der være mulighed for at benytte hotellets mange faciliteter.

Kl. 19.00 serverer vi en 3-retters menu samt 3 glas vin i hotellets restaurant. Overnat i vores dejlige dobbeltværelser og nyd den store morgenbuffet dagen efter. I betaler blot menu og vine som udgør kr. 395,- pr. person. Vi giver overnatningen inkl. morgenbuffet.

Ønskes adgang til vores Dejlige Aquaspa samt Spapark kan dette tilkøbes for kr. 195,- pr. pers. bestilles ved booking.

Efterfølgende kontakter vi jer for en opfølgning.
 

Mad i særklasse
Hos Comwell Borupgaard holder vi på, at gode råvarer både kan smages og fornemmes. Derfor laver vi så meget som muligt selv. Det gælder brød, saucer, isdesserter og meget mere.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores lyse lokaler med den smukke udsigt. Vi anbefaler dog, at du laver en aftale inden, så vi har god tid til at vise rundt.

Forespørg nu via linket øverst på siden eller hos Restauranten på 4838 0336 eller på selskaber.borupgaard@comwell.dk og få et uforpligtende tilbud.