selskabslokaler, festlokaler, resturant, gourmetmad

Velkommen til Comwell Borupgaard.

Den tidligere herregård Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør. Hotellet er omgivet af en stor smuk park, og indenfor finder I skønne festlokaler, dedikeret personale samt nogle af landets mest luksuriøse spa faciliteter.

Hos os kan du fejre alle mærkedage med mellem 20 og 350 gæster. Vi har mange festlokaler, hvor der er mulighed for at skabe den rette stemning for jeres store dag. Alle vores lokaler er meget forskellige, så der er noget for enhver smag – en ting er dog fælles, alle lokaler har udgang til dejlige terrasser og kan dækkes op med runde borde, langborde eller hvad I nu må ønske.  


Restaurant Linden

Restaurant Linden på Comwell Borupgaard laver gourmetmad, der smager, styrker og ser ud af noget.

Maden giver energi uden at sløve, og er med til at du føler dig bedre tilpas. Hvad enten du kommer til Borupggard som mødedeltager, spagæst eller i en festlig anledning, vil maden altid være i særklasse.

I Linden har vi i 2014 valgt at afholde nogle fantastiske Events, se og læs mere om disse i menuen til venstre.


Hasselbalch's hus - ren idyl og hygge

Hasselbalch's hus har en fantastisk historie bag sig og den historie, sammen med de bibeholdte gamle trægulve, den pæne stuk og den hygglige gammeldags atmosfære, giver de perfekte rammer til netop din fest, hvad enten det er fødseldag, barnedåb eller bryllup.

Hasselbalch´s hus´ historie kan I med glæde læse mere om her