Møde med spa i nordsjaelland, spa i Nordsjælland, Spo i Snekkersten
Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference
Image description
Image description

Møder med spa

Comwell Borupgaard rummer en af landets mest luksuriøse spaafdelinger, som I med fordel kan drage nytte af i forbindelse med jeres mødeophold hos os. Overrask dine mødedeltagere med en unik oplevelse med en afstressende og energigivende spaaktivitet før, efter eller som en del af mødeprogrammet.

Spa er inkluderet i dit møde

På Comwell Borupgaard kan dine mødedeltagere uden ekstra omkostninger frit nyde vores Aquaspa og udendørs Spa-park under jeres mødeophold med overnatning. Aquaspaen er åben fra 7.00 til 22.00 og det er derfor muligt at nyde de mange forskellige velgørende bade og saunaer, både når mødedagen slutter eller som en skøn start på dagen.

Spa er mange ting...

Spa behøver hverken at være tidskrævende eller involvere vand, men kan blot være en afvekslende og energigivende aktivitet i mødedagens program. Vi tilbyder en række forskellige spaaktiviteter, der giver deltagerne fornyet energi, en øget motivation, bedre indlæring og en god fælles oplevelse. Aktiviteterne kan udføres i mødelokalet, i parken og i hotellets spa-afdeling.

Nyd eksempelvis: 

  • "energi-pause" hvor alle deltagere kommer op fra stolene og får 5 min. energigivende massage af vores dygtige terapeuter og I nyder en sund smoothie. 

  • Fortsæt jeres møde med en velgørende "Afterwork-pakke", hvor I iført badekåber nyder smoothies og sunde snacks i vores hyggelige spa pejsestue med adgang til egen terrasse med hottubs og udsigt til vores park. Hver deltager får enkeltvis en 15. min. energigivende ansigts-, nakke-, skulder- eller håndmassage i separat lokale.


Se flere eksempler på spaaktiviteter her.

Kontakt vores MeetingDesignere på tlf. 4838 0336 for mere information.